úterý 20. října 2020

PLYŠOVÁ HRAČKA - ÚTERÝ + STŘEDA

Navrhni roztomilého plyšáka nebo textilní hračku!!! 
INSPIRAČNÍ VÝZVA

Je ti 0–12 let a chceš nakreslit roztomilého kamaráda? Přihlas se do soutěže malých designérů SAGOSKATT (pokud jsou rodiče členy IKEA FAMILY). Vítězné kresby promění IKEA v opravdové hračky, které se budou prodávat na celém světě. Peníze z prodaných plyšáků jsou určené na aktivity podporující právo dětí hrát si, rozvíjet se a bavit se. viz pravidla soutěže z IKEA.CZ (dole pod obrázky veškeré info).

Pokud rodiče nejsou členy IKEA FAMILY a nemůžete se účastnit a přesto chcete zkusit nakreslit hračku, budu se moc těšit na všechny příspěvky a třeba mě nebo rodiče inspirují k šití... Nebo zkusíte ušít prototyp?
Mám kamarádku, spolužačku ze školy, která se šitím hraček profesionálně zabývá a živí. Hračky od Brodity (dříve Břichopas) jsou úžasné a originální. Doporučuji mrknout se na blog https://brichopas.blogspot.com/ o hračkách a určitě navštívit její e-shop https://www.brodita.cz/ . 

O víkendu jsem se pustila do kočičky a kocourka... Mám vycpané ruce a nohy, vyšité čumáčky, chybí jen chvilka kompletace... Těším se na příští týden, kdy jsou podzimní prázdniny a určitě se s výsledkem tady pochlubím... :-) Vaše kresby a příspěvky prosím vkládejte do WhatsApp skupiny, děkuji moc!


Ikea vítězové z minulého roku


Radka šije kočičku a kocourka z ateliéru Brodita


...před 5 lety jsem ušila krásného ježečka a kočičky, které jsem vystavila v Japonsku.
Hračky měly ohromný úspěch, protože jsou z modrotisku (ručně tištěná látka barvená v přírodním indigu, které můžete obdivovat, případně si vyrobit zde: Modrotisk Danzinger)

Soutěž Malý designér / IKEA
Jak soutěžit v době koronavirové

Soutěž Malý designér letos uspořádáme on-line, protože to bude určitě bezpečnější. A možná se malým designérům bude v domácím prostředí dokonce tvořit lépe! Na jejich návrhy se už moc těšíme!

Jak na to?

  1. Přečtěte si pravidla soutěže zde
  2. Stáhni si šablonu, na kterou bude váš designér kreslit.
  3. Nechte malého designéra navrhnout svou vysněnou plyšovou hračku. Ať ji nakreslí na naši papírovou šablonu, druhou stranu vyplňte a přidejte krátký příběh o novém plyšákovi.
  4. Šablonu s obrázkem naskenujte a pošlete e-mailem na adresu: ikea.family.cz@ikea.com
  5. Šablonu s obrázkem můžete případně také odevzdat v oddělení Služeb zákazníkům v našem obchodním domě.
  6. Obrázky nám můžete posílat od 15. 10. do 1. 11. 2020.
  7. Malému designérovi můžete rovnou vytisknout pěkný diplom za účast v soutěži zde
  8. O vítězných návrzích, které postoupí do dalšího kola, se bude hlasovat na Instagramu od 23. 11. do 30. 11.2020.

Přejeme vám příjemnou zábavu a držíme palce v soutěži!




Žádné komentáře:

Okomentovat